Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Comfortabel bed en goede nachtrust met een boxspring

Lekker slapen is geen luxe, maar een must! Koop daarom een fijne boxspring bij Room108. Zo ben je verzekerd van een comfortabel bed en een goede nachtrust. Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen, stijlen en kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een éénpersoons boxspring voor de kids en een ruime kingsize boxspring voor jezelf en je partner. Voor meer info kijk hier. 

Qua stijlen verkopen wij met name meubels met een industriële of landelijke look. Deze kun je uiteraard ook combineren met jouw eigen woonstijl. Zo past een industriële look goed bij een moderne inrichting, terwijl landelijk mooi staat bij een romantisch interieur.

Webshop-Bed-Aymee-2
Webshop-Bed-Diane-2
Webshop-Bed-Milou-1

Boxsprings en andere meubels voor in de slaapkamer

Naast boxsprings vind je in de collectie van Room108 allerlei andere meubels voor in je slaapkamer. Zet naast je bed een nachtkastje of bijzettafeltje als je al je belangrijke spullen bij de hand wilt houden. Op dit kastje of tafeltje plaats je tevens een lamp van één van onze woonmerken. Daarnaast hoort er een kast thuis op jouw slaapkamer waar je je kleding en andere spullen kwijt kunt. Heb je voldoende ruimte? Plaats dan tevens een zetel of fauteuil op de slaapkamer. Dit staat gezellig en is nog praktisch ook. Zo kun je er ’s avonds nog even een boekje op lezen en er op gaan zitten als je je schoenen aan- en uittrekt.

Wil je direct een boxspring kopen. Kijk dan rond op onze website of kom langs in onze showroom. Wij hebben een gezellige showroom in Sint-Truiden waar je alle boxsprings kunt bekijken én uit mag testen. Daarnaast kan ons team je hier voorzien van een persoonlijk advies. Je vindt op onze website de openingstijden, het adres en andere belangrijke informatie over de showroom. Heb je een vraag of wil je zeker weten dat een product aanwezig is in de showroom? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of e-mail.

Direct een boxspring kopen?