Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Op zoek naar de ideale eetkamerstoel?

De zoektocht naar de ideale eetkamerstoel kan best lastig zijn. De stoel moet namelijk lekker zitten en goed passen bij de eetkamertafel. Daarnaast heb je waarschijnlijk andere eisen, bijvoorbeeld over het type stoelpoot en of de stoel wel of geen armleuningen moet hebben.

Bij Room108 maken we je zoektocht graag wat makkelijker. Zo kun je al onze meubels personaliseren. Dit houdt in dat je zelf bepaalt hoe de stoel er uit moet komen te zien. Maak een keuze tussen de verschillende kleuren en materialen en bepaal welke details je wel én niet terug wilt zien bij de stoel.

Bekijk onze eetkamerstoelen in de showroom

De beste manier om kennis te maken met onze eetkamerstoelen is door een bezoek te plannen aan onze showroom in Sint-Truiden. Hier kun je alle opties op je gemak bekijken en direct komen proef zitten op de stoelen. Ons team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van een keuze. Wil je direct een nieuwe eetkamertafel of andere meubels kopen? Ook dan ben je aan het juiste adres in onze showroom. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om onze collectie online te bekijken én te shoppen. Online leggen we je precies uit hoe je stap voor stap een eetkamerstoel (of ander meubelstuk) samenstelt.

Wil je meer informatie over een eetkamerstoel op maat? Lees dan verder op onze website of kom langs in de showroom. Uiteraard kun je ons ook vrijblijvend contacteren als je een vraag hebt of hulp nodig hebt bij het samenstellen van een stoel. Ons team helpt je graag via de telefoon of e-mail. Mocht je geen enkel nieuwtje over Room108 en onze collectie willen missen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd de eerste die weet dat er een nieuwe eyecatcher is toegevoegd aan ons assortiment of dat er een leuke actie loopt. Tot snel bij Room108.

Meer informatie over een eetkamerstoel op maat?