Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Hoeksalon: verrijking van je woonkamer

Een hoeksalon is een verrijking van je woonkamer. Naast dat je op deze manier een hoekje slim benut, creëer je voldoende zitplaatsen voor je gezinsleden en vrienden. Daarnaast staat een hoeksalon gezellig en stijlvol, zeker als je kiest voor een exemplaar van Room108. Voor meer info en prijzen, ga naar de site van ons hoofdkantoor.

 

Waarom Room108? Dat is simpel. In onze collectie vind je zowel salons van luxueuze woonmerken als van ons eigen woonmerk. Het voordeel van ons eigen merk is dat alle salons kunnen worden aangepast aan jouw wensen. Zo zijn er duizend-en-één mogelijkheden omdat je zelf de kleur, het materiaal en het formaat kunt bepalen.

Maak kennis met onze hoeksalons

Kennis maken met onze hoeksalons kan door onze website te raadplegen. Hier bekijk je een groot deel van ons assortiment én kun je direct beginnen met je eigen hoeksalon samen te stellen. Wil je liever genieten van een persoonlijk advies, de salons met eigen ogen bekijken én even komen proef zitten? Kom dan langs in onze showroom in Sint-Truiden. Hier laten we je graag de verschillende kleuren, materialen en formaten zien. Daarnaast kun je in de showroom direct kennis maken met ons overige assortiment met landelijke en industriële meubels!

Wil je meer weten over een hoeksalon op maat? Lees dan verder op onze website of neem contact met ons op. Het team van Room108 Sint-Truiden beantwoord graag je vragen. Je bereikt ons via de telefoon of e-mail. Wil je geen enkele update van ons missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Vergeet tot slot niet om de outlet te checken als je graag extra voordelig een hoeksalon of andere meubelstukken wilt scoren. Wij vullen onze outlet regelmatig bij met meubelstukken uit onze showroom. Zo koop je tegen een scherpe prijs een eyecatcher!

Meer weten over een hoeksalon op maat?