Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Kast op maat

Een kast komt in elke ruimte van pas. Zo kun je namelijk je spullen netjes, overzichtelijk en uit het zicht opbergen. Bij Room108 in Sint-Truiden koop je een kast die goed past bij een landelijk of industrieel interieur. Je kunt bij ons de kast bovendien helemaal zelf samenstellen.

Dit is ideaal als je een speciaal formaat kast zoekt of zelf de indeling van je kast wilt bepalen. Daarnaast weet je zeker dat je een kast koopt in een kleur die een match vormt met je andere meubelstukken en woonstijl.

Ontdek
Room108

Kasten en andere meubelstukken

Bij Room108 koop je kasten én andere meubelstukken voor een persoonlijk en stijlvol interieur. Ontdek bijvoorbeeld onze collectie met salons, tafels, eetkamerstoelen en bedden. Ook deze meubelstukken kun je zelf samenstellen volgens jouw wensen. Je maakt je interieur vervolgens compleet met onze luxueuze woonaccessoires. Wij verkopen meubels en accessoires van ons eigen huismerk, maar ook van andere woonmerken. Op deze manier houden we ons assortiment gevarieerd en spannend! Ga bijvoorbeeld direct op zoek naar een eyecatcher voor in of op de kast. In een (half) open kast plaats je onder andere vazen, fotolijstjes en beeldjes.

Kasten op maat kopen kan online of in onze showroom. Online is ideaal als je vanuit je luie fauteuil een kast wilt samenstellen. Wil je hier graag hulp bij? Of wil je de verschillende opties rustig bekijken? Dan raden we je aan om langs te komen in de showroom in Sint-Truiden. Ons team staat hier klaar om je te adviseren en te helpen bij het samenstellen van een kast. Op onze website vind je onze openingstijden, adres en contactgegevens. Neem gerust contact met ons op als je een vraag hebt of meer informatie wilt over onze kasten en meubelstukken!

Kast zelf samenstellen