Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Meubelwinkel nabij Alken met een passie voor unieke meubels

Room108 is een meubelzaak met een showroom in de omgeving van Alken. Wij hebben liefde voor moderne meubels die passen bij de laatste woontrends. Naast salons, waarmee wij begonnen zijn, bestaat onze collectie nu ook uit fauteuils, stoelen en tafels. Doordat wij onze producten in onze eigen fabrieken maken, hebben wij het gehele productieproces in eigen hand. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen in de meubelbranche. Create your own lifestyle en kom bij ons langs in de showroom om de modellen, stoffen en kleuren met eigen ogen te bekijken! Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

322511640_1345445746202213_7973753263263459279_n.jpg

Koop jouw meubels bij Room108 nabij Alken

 

Van eettafels tot aan hoeksalons en van fauteuils tot aan kasten: bij Room108 zit je goed voor jouw perfecte interieur. Ook voor woonaccessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Naast ons eigen woonmerk vind je bij ons ook diverse andere exclusieve merken, zodat jij jouw interieur helemaal naar wens kunt inrichten. Onze meubelwinkel in de omgeving van Alken werkt met het volgende stappenplan: 

  1. Kies jouw model
  2. Kies jouw elementen
  3. Kies jouw formaat
  4. Kies jouw bekleding
  5. Kies jouw kleur
  6. Kies jouw poten
  7. Kies jouw armleuning
  8. Jouw salon wordt op maat gemaakt 

Door onze uitgebreide opties heb je de mogelijkheid om jouw unieke meubelstuk of interieur te creëren, wat niemand anders heeft! Mocht je er niet uitkomen, dan kun je bij ons altijd interieuradvies aanvragen. Onze ervaren en enthousiaste experts helpen je graag met het ontwerpen van jouw zetel of salon. Neem contact met ons op voor meer informatie, we helpen je graag verder!

Room108 heeft een groot aanbod in stof- en ledercollectie opties: in totaal meer dan 700 verschillende opties! In onze showroom kun je alles stof en leder stalen bekijken en vergelijken. Je vindt bij ons altijd een stof naar wens! Daarnaast kun je in onze outlet meubels voor jouw huis in Alken scoren voor een zacht prijsje. Showroommodellen die er nog als nieuw uitzien worden hier voor een zacht prijsje aangeboden. Ben je benieuwd naar onze meubels en interieuritems? Bezoek dan onze showroom in Sint-Truiden. Onze showroom is te vinden achteraan het gebouw 'Neven', naast de Ava. Kun je ons niet vinden? De ingang vind je aan de Kennedylaan 9. Bel ons dan, dan wijzen wij je de weg.

Op zoek naar een meubelzaak in de omgeving van Alken? Zoek niet verder!