Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Onze meubelwinkel nabij Borgloon voor meubels en advies

Bij Room108 ben je aan het juiste adres voor een ruime collectie aan eigentijdse en trendy meubelstukken. Create your own lifestyle! Wij bieden de mogelijkheid om meubelstukken te personaliseren. Je bepaalt zelf het formaat, de kleur en het materiaal van jouw zetel of hoeksalon. Bij ons in de showroom kun je de meubels op je gemak bekijken en uittesten. Wil je je liever online oriënteren? Dat kan natuurlijk op onze website. Hier vind je een duidelijke uitleg, onze modellen en de contactgegevens voor als je vragen hebt of meer informatie wilt. Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bekijken voor meubels in jouw huis in Borgloon. Tot snel!

322511640_1345445746202213_7973753263263459279_n.jpg

Meubelzaak in omgeving Borgloon gezocht? Wij helpen je!

 

Op zoek naar een mooie zetel of hoeksalon? Bij Room108 stel je je eigen, unieke meubelstuk samen! Onze meubelwinkel nabij Borgloon geeft jou diverse mogelijkheden als het gaat om formaat, kleur en stof! Wij werken aan de hand van het volgende concept:

  1. Kies jouw model
  2. Kies jouw elementen
  3. Kies jouw formaat
  4. Kies jouw bekleding
  5. Kies jouw kleur
  6. Kies jouw poten
  7. Kies jouw armleuning
  8. Jouw salon wordt op maat gemaakt 

Door de oneindige variaties creëer jij jouw unieke item, dat niemand anders heeft! Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan helpen onze ervaren en enthousiaste experts je graag! In een gesprek geven bij jou interieuradvies en door te luisteren naar jouw wensen en stijl ontwerpen onze professionals voor jou een uniek meubelstuk of interieur. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Room108 staat voor creëren en inspireren: met onze meubels creëer jij precies wat er past in jouw interieur. Laat je inspireren door onze mooie foto’s die perfect aansluiten bij de laatste interieurtrends of kom langs in de showroom van onze meubelzaak nabij Borgloon. Onze showroom is te vinden achteraan het gebouw 'Neven', naast de Ava. Kun je ons niet vinden? De ingang vind je aan de Kennedylaan 9. Bel ons dan, dan wijzen wij je de weg. Voor meer informatie of voor het bespreken van de mogelijkheden kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wie weet zien we elkaar snel!

De mooiste meubels voor jouw huis in Borgloon