Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Meubelwinkel nabij Gingelom met trendy en unieke meubels

Vind onze brand new store van Room108 in Sint-Truiden! In de uitgebreide collectie van onze meubelzaak in de omgeving van Gingelom vind je eigentijdse en trendy meubelstukken. Bij ons ben je aan het juiste adres voor je eettafel, hoeksalon, zetel, eetkamerstoel, bed en nog veel meer! Personaliseer je meubelstuk om zo een uniek item te creëren voor in jouw interieur! Door de duizend-en-één opties weet jij zeker dat niemand hetzelfde meubelstuk zal hebben! Wil je een kijkje komen nemen in onze showroom in Sint-Truiden? Dat kan! Kom gerust een keer langs of neem contact met ons op voor meer informatie of voor het bespreken van de mogelijkheden.

322511640_1345445746202213_7973753263263459279_n.jpg

Meubels in Gingelom gezocht? Wij hebben ze!

 

Room108 in Sint-Truiden is dé meubelwinkel in de omgeving van Gingelom waar jij moet zijn! Bij ons kun je je meubels personaliseren: bekijk de verschillende kleuren en materialen en ontdek wel formaat zetel het beste past in jouw woonkamer! Aan de hand van de volgende stappen kun jij je eigen, unieke meubelstuk creëren:

  1. Kies jouw model
  2. Kies jouw elementen
  3. Kies jouw formaat
  4. Kies jouw bekleding
  5. Kies jouw kleur
  6. Kies jouw poten
  7. Kies jouw armleuning
  8. Jouw salon wordt op maat gemaakt

Wil je je eerst online verdiepen? Dat kan natuurlijk. Neem een kijkje op onze website, waar je een duidelijke uitleg vindt en onze diverse modellen kunt bekijken. Daarnaast vind je daar ook onze contactgegevens voor als je nog vragen hebt. Wie weet zien we elkaar snel!

Naast ons eigen woonmerk vind je bij Room108 ook diverse andere hippe woonmerken. Genoeg keuze om jouw interieur helemaal naar wens in te richten! Daarnaast kun je op onze website ook alvast een kijkje nemen in onze stoffencollectie. Kom je er zelf niet helemaal uit? Maak dan een afspraak om samen met onze ervaren en enthousiaste experts een interieurgesprek in te plannen. Wij luisteren naar jouw wensen en jouw stijl en maken vervolgens een persoonlijk ontwerp voor jouw interieur of meubelstuk. Wil je een keer langskomen in onze showroom om alle mogelijkheden en opties te bekijken? Je bent van harte welkom om onze meubels in Sint-Truiden, nabij Gingelom, te komen bekijken en uit te testen! Onze showroom is te vinden achteraan het gebouw 'Neven', naast de Ava. Kun je ons niet vinden? De ingang vind je aan de Kennedylaan 9. Bel ons dan, dan wijzen wij je de weg.

Room108: jouw meubelzaak in omgeving Gingelom