Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

De mooiste meubels in onze winkel nabij Hasselt

Create your own lifestyle met Room108 in Sint-Truiden! In de uitgebreide collectie van Room108 vind je eigentijdse en trendy meubelstukken die je zelf kunt samenstellen. Of het nu gaat om zetels, hoeksalons, eetkamerstoelen, bedden, tafels of loveseats: bij ons ben je aan het juiste adres. Bepaal het formaat, de kleur en het materiaal van jouw nieuwe zetel of hoeksalon en creëer hiermee een uniek item voor in jouw interieur. Door de duizend-en-één opties kunnen wij je garanderen dat niemand hetzelfde meubelstuk zal hebben! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Kom dan langs bij onze meubelwinkel in de omgeving van Hasselt of neem contact met ons op. Wie weet zien we elkaar snel!

322511640_1345445746202213_7973753263263459279_n.jpg

Zoek je een meubelzaak nabij Hasselt? Wij zijn er voor je!

 

Room108 maakt jouw salon volledig op maat. Wij werken met het volgende concept:

  1. Kies jouw model
  2. Kies jouw elementen
  3. Kies jouw formaat
  4. Kies jouw bekleding
  5. Kies jouw kleur
  6. Kies jouw poten
  7. Kies jouw armleuning
  8. Jouw salon wordt op maat gemaakt 

Zoek dus niet verder naar meubels in Hasselt, want Room108 in Sint-Truiden is er om jou te helpen een uniek interieur te creëren. Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen, dan kun je bij ons ook terecht voor interieuradvies. Onze ervaren experts helpen jou graag en ontwerpen voor jou aan de hand van jouw wensen en stijl een uniek meubelstuk of interieur. Wil je meer weten over Room108 of meer informatie over de mogelijkheden? Bel of e-mail ons!

Naast ons eigen meubelmerk vind je bij Room108 ook andere exclusieve woonmerken. Denk bijvoorbeeld aan het luxueuze zitmeubilair van HE-DESIGN of de sierkussens van Claudi. Verlicht je huis met de verlichting van Light&Living en fleur de ruimte op met de accessoires van Etnicraft. Onze meubelzaak is perfect geschikt voor jouw interieur in Hasselt. Ben je benieuwd geworden naar onze collectie? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze showroom in Sint-Truiden. Onze showroom is te vinden achteraan het gebouw 'Neven', naast de Ava. Kun je ons niet vinden? De ingang vind je aan de Kennedylaan 9. Bel ons dan, dan wijzen wij je de weg. Voor meer informatie kun je uiteraard ook contact met ons opnemen.

Room108: meubelwinkel in de omgeving van Hasselt