Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

De mooiste meubels voor jouw huis in Heers

Room108: create your own lifestyle! In onze nieuwe meubelwinkel in Sint-Truiden, nabij Heers, vind je een uitgebreide collectie aan eigentijdse en trendy meubelstukken. In onze showroom kun je alle meubels, materialen en kleuren met eigen ogen bekijken. Wij werken aan de hand van het volgende stappenplan

  1. Kies jouw model
  2. Kies jouw elementen
  3. Kies jouw formaat
  4. Kies jouw bekleding
  5. Kies jouw kleur
  6. Kies jouw poten
  7. Kies jouw armleuning
  8. Jouw salon wordt op maat gemaakt 

Hier vind je al onze hoeksalons. Neem alvast een kijkje om je te oriënteren! Wil je liever langskomen om de meubels met eigen ogen te bekijken en uit te testen? Dat kan uiteraard ook door langs te komen in onze showroom! Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel!

322511640_1345445746202213_7973753263263459279_n.jpg

Room108: jouw meubelzaak nabij Heers

 

Als jij op zoek bent naar de perfecte meubels voor jouw huis in Heers, dan zit je bij Room108 goed! In onze nieuwe winkel in Sint-Truiden staan wij voor je klaar. Room108 heeft liefde voor moderne meubels die passen bij de laatste woontrends. Doordat al onze producten worden gemaakt in onze eigen fabrieken, kunnen we snel inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de meubelbranche. Stel je unieke interieur of meubelstuk samen door de oneindige variaties in opstelling, kleur en materiaal. Wij werken met degelijke materialen en kwalitatief geode constructies en daarnaast hanteren wij ook een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Ben jij nieuwsgierig geworden naar Room108? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het bespreken van de mogelijkheden.

Van zetels, hoeksalons, tafels, eetkamerstoelen, bedden of loveseats: bij Room108 ben je aan het juiste adres. Onze meubelzaak in de omgeving van Heers heeft talloze mogelijkheden. Naast ons eigen woonmerk vind je bij ons ook diverse andere exclusieve merken, zoals bijvoorbeeld By-Boo en Etnicraft. Ben je benieuwd naar de collectie van Room108 én onze exclusieve woonmerken? Neem dan een kijkje op onze website of plan een bezoek aan onze showroom in Sint-Truiden. Onze showroom is te vinden achteraan het gebouw 'Neven', naast de Ava. Kun je ons niet vinden? De ingang vind je aan de Kennedylaan 9. Bel ons dan, dan wijzen wij je de weg.

Op zoek naar een meubelwinkel nabij Heers? Zoek niet verder!