Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Op zoek naar een meubelwinkel nabij Kortessem? Wij zijn er voor je!

Room108 in Sint-Truiden, onze meubelzaak in de omgeving van Kortessem, heeft wat jij zoekt! Create your own lifestyle is ons motto en wij creëren en inspireren graag! Wij hebben meer dan 700 mogelijkheden op het gebied van stof en leer om onze meubels in uit te voeren. Daarnaast zijn er voor alle salon modellen verschillende opstellingen, afmetingen, elementen en afwerkingen mogelijk, waardoor jij je unieke item kunt creëren. Stel je salon helemaal zelf samen tot een meubelstuk dat niemand anders heeft! Bezoek onze showroom in Sint-Truiden om diverse mooie stijlkamers te bekijken en persoonlijk advies te krijgen. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen. Tot snel!

322511640_1345445746202213_7973753263263459279_n.jpg

Create your own lifestyle: meubels van Room108 nabij Kortessem

 

Meubelwinkel Room108 in de omgeving van Kortessem is dé plek om een nieuw interieur bij elkaar te shoppen. Bijna alle meubelstukken zijn bij ons te personaliseren aan de hand van het volgende stappenplan:

  1. Kies jouw model
  2. Kies jouw elementen
  3. Kies jouw formaat
  4. Kies jouw bekleding
  5. Kies jouw kleur
  6. Kies jouw poten
  7. Kies jouw armleuning
  8. Jouw salon wordt op maat gemaakt 

Hiermee creëer je jouw unieke item dat niemand anders heeft! Een interieur om jaloers op te worden. Kom je er zelf niet helemaal uit, dan kun je bij ons ook interieuradvies krijgen. Onze ervaren en enthousiaste experts kijken graag naar jouw wensen en jouw stijl om zo een uniek meubelstuk of interieur voor jou te ontwerpen. Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Naast ons eigen woonmerk vind je bij Room108 ook diverse andere exclusieve woonmerken, zoals By-Boo, HE-DESIGN en Claudi. Voor meubels voor jouw interieur in Kortessem zit je bij Room108 in Sint-Truiden goed! Ben je benieuwd naar onze collectie en onze woonmerken? Kijk dan verder op onze website. Online kun je inspiratie opdoen en jouw perfecte meubelstuk creëren. Liever alles in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom in Sint-Truiden. Onze showroom is te vinden achteraan het gebouw 'Neven', naast de Ava. Kun je ons niet vinden? De ingang vind je aan de Kennedylaan 9. Bel ons dan, dan wijzen wij je de weg. Wij hopen je snel te zien!

Meubelzaak Room108 in de omgeving van Kortessem