Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Create your own lifestyle met onze meubels nabij Linter

Room108 heeft een uitgebreide collectie met meubelstukken en woonaccessoires waarmee jij een uniek, persoonlijk en eigentijds interieur kunt samenstellen. Van eettafels tot aan hoeksalons, fauteuils en kasten: bij ons zit je goed! Stel jouw Room108 meubel zelf samen aan de hand van de volgende stappen:

  1. Kies jouw model
  2. Kies jouw elementen
  3. Kies jouw formaat
  4. Kies jouw bekleding
  5. Kies jouw kleur
  6. Kies jouw poten
  7. Kies jouw armleuning
  8. Jouw salon wordt op maat gemaakt 

Door de diverse mogelijkheden aan kleuren en materialen creëer jij jouw unieke meubelstuk en ontstaat er een interieur dat niemand anders heeft! Ben je benieuwd naar onze meubelzaak in de omgeving van Linter? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

322511640_1345445746202213_7973753263263459279_n.jpg

Room108: jouw meubelwinkel in omgeving Linter

Kom meubels bekijken en uittesten in onze showroom in Sint-Truiden, nabij Linter! Naast ons eigen woonmerk verkopen wij ook meubels en accessoires van diverse exclusieve merken, zoals Gusj, By-Boo en Claudi. Verlicht je huis met de verlichting van Light&Living, Waks en Dekocandle! Door de oneindige mogelijkheden in meubels en accessoires creëer jij je unieke interieur, helemaal naar jouw wensen en stijl! Ben je nieuwsgierig naar de collectie van Room108 én onze exclusieve woonmerken? Kijk verder op onze website of kom langs in onze showroom! Voor overige vragen kun je uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze nieuwste meubelwinkel in Sint-Truiden, nabij Linter, wacht op jou! Kom naar onze showroom om alle meubels te bekijken: ons enthousiaste en professionele team zal je meer vertellen over het personaliseren van de meubelstukken. Wil je meer advies? Dat kan! Wij bieden interieuradvies, om zo voor jou een persoonlijk ontwerp voor jouw interieur of meubelstuk te maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over Room108? Contacteer Room108 Sint-Truiden hier! Wil je langskomen? Onze showroom is te vinden achteraan het gebouw 'Neven', naast de Ava. Kun je ons niet vinden? De ingang vind je aan de Kennedylaan 9. Bel ons dan, dan wijzen wij je de weg.

Meubelzaak nabij Linter gezocht? Zoek niet verder!