Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Meubelwinkel nabij Nieuwerkerken

Room108 heeft een breed assortiment aan trendy en eigentijdse meubels. Als je op zoek bent naar nieuwe meubels voor in jouw huis in Nieuwerkerken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zetels, hoeksalons, tafels, eetkamerstoelen, bedden en loveseats, wij hebben het voor je. Onze winkel in Sint-Truiden is de nieuwste Room108 winkel. Naast ons eigen woonmerk vind je bij ons diverse andere exclusieve woonmerken. Ben je benieuwd geworden naar ons assortiment? Plan een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie.

322511640_1345445746202213_7973753263263459279_n.jpg

Meubels bekijken en uittesten in onze showroom

 

Shoppen bij Room108 kan zowel via onze website als door een bezoek aan onze showroom. Bij ons op locatie kun je de meubels in de winkel nabij Nieuwerkerken uitgebreid bekijken en uittesten. Daarnaast staat er bij ons in de showroom een enthousiast team klaar die je kan voorzien van persoonlijk advies. De stappen bij het bestellen van bijvoorbeeld een hoeksalon zijn als volgt: 

  1. Kies jouw model
  2. Kies jouw elementen
  3. Kies jouw formaat
  4. Kies jouw bekleding
  5. Kies jouw kleur
  6. Kies jouw poten
  7. Kies jouw armleuning
  8. Jouw salon wordt op maat gemaakt 

Zo creëer jij jouw unieke meubel op maat, die niemand anders heeft staan! Heb je een vraag of wil je meer informatie over onze collectie? Neem contact met ons op via de telefoon of e-mail. Je kunt uiteraard ook langskomen in de showroom van onze meubelzaak in Sint-Truiden, nabij Nieuwerkerken.

Met zoveel mogelijkheden kan het best lastig zijn om keuzes te maken voor jouw interieur. Meubelwinkel Room108 in de omgeving van Nieuwerkerken helpt jou hierbij! Onze ervaren en enthousiaste experts maken tijdens een adviesgesprek een persoonlijk ontwerp voor jouw interieur of voor een meubelstuk. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u langskomen? Onze showroom is te vinden achteraan het gebouw 'Neven', naast de Ava. Kun je ons niet vinden? De ingang vind je aan de Kennedylaan 9. Bel ons dan, dan wijzen wij je de weg. Tot snel!

Koop jouw meubels voor Nieuwerkerken bij Room108!