Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Meubelzaak Room108 in de omgeving van Tienen

Room108: oneindige variaties! Bij ons ben je aan het juiste adres voor jouw perfecte salon, fauteuil, stoel of tafel. Wij hebben liefde voor moderne meubels die passen bij de laatste woontrends. Doordat wij onze producten in onze eigen fabrieken maken, hebben wij het gehele productieproces in eigen hand en kunnen wij snel inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen binnen de meubelbranche. Vind meubels voor jouw huis in Tienen bij Room108 voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel!

322511640_1345445746202213_7973753263263459279_n.jpg

Op zoek naar een meubelwinkel nabij Tienen? Zoek niet verder!

 

Onze meubelzaak in de omgeving van Tienen, namelijk in Sint-Truiden, heeft oneindig veel opties voor het samenstellen van jouw perfecte salon! Wij werken met het volgende stappenplan:

  1. Kies jouw model
  2. Kies jouw elementen
  3. Kies jouw formaat
  4. Kies jouw bekleding
  5. Kies jouw kleur
  6. Kies jouw poten
  7. Kies jouw armleuning
  8. Jouw salon wordt op maat gemaakt 

Door de oneindige variaties creëer jij een uniek item dat niemand anders heeft. Neem hier alvast een kijkje in onze stoffencollectie om inspiratie op te doen. Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen, dan biedt Room108 ook de mogelijkheid tot interieuradvies. Onze experts gaan dan aan de hand van jouw wensen en stijl aan de gang met het ontwerpen van jouw perfecte meubelstuk of interieur. Wil je meer informatie? Bel of e-mail ons, wij staat graag voor je klaar!

Naast ons eigen woonmerk vind je bij ons ook diverse andere exclusieve merken om jouw interieur tot in perfectie te ontwerpen. Neem eens een kijkje op onze website of kom langs bij onze meubelwinkel in de omgeving van Tienen om alles met eigen ogen te bekijken. Daarnaast hebben wij in Sint-Truiden ook een outlet, waar onder andere showroommodellen voor een zacht prijsje worden aangeboden. Deze meubels zien er nog als nieuw uit! Wil je langskomen? Onze showroom is te vinden achteraan het gebouw 'Neven', naast de Ava. Kun je ons niet vinden? De ingang vind je aan de Kennedylaan 9. Bel ons dan, dan wijzen wij je de weg. Voor meer informatie kun je uiteraard ook vrijblijvend contact met ons opnemen.

De mooiste, unieke meubels bij Room108 nabij Tienen