Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Koop jouw meubels bij ons nabij Tongeren

Room108: create your own lifestyle. Bij ons heb je de mogelijkheid om je salon zelf samen te stellen. We werken hiervoor met het volgende concept:

  1. Kies jouw model
  2. Kies jouw elementen
  3. Kies jouw formaat
  4. Kies jouw bekleding
  5. Kies jouw kleur
  6. Kies jouw poten
  7. Kies jouw armleuning
  8. Jouw salon wordt op maat gemaakt 

Door de diverse opties in afmetingen, stoffen en kleuren creëer je jouw unieke item! Wij willen creëren en inspireren en met onze meubels hebben wij voor ieder wat wils. Zo heb je bij ons meer dan 700 mogelijkheden op het gebied van stof en leer om de meubels in uit te laten voeren. Bezoek onze showroom in Sint-Truiden om mooie stijlkamers te bekijken en persoonlijk advies te krijgen of neem contact met ons op voor meer informatie. Zoek niet verder naar een meubelwinkel in Tongeren, want bij Room108 vind je alles wat je nodig hebt!

322511640_1345445746202213_7973753263263459279_n.jpg

Ben je op zoek naar een meubelzaak nabij Tongeren? Zoek niet verder!

 

Voor meubels in jouw huis in Tongeren ben je bij Room108 aan het juiste adres. Naast ons eigen woonmerk vind je bij ons ook diverse exclusieve woonmerken voor meubels en woonaccessoires. Ben je benieuwd naar deze woonmerken? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze showroom in Sint-Truiden. Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen, dan kun je bij ons ook terecht voor interieuradvies. Onze enthousiaste en ervaren experts luisteren naar jouw wensen en stijl en ontwerpen vervolgens voor jou een perfect meubelstuk of interieur. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel!

Ben jij op zoek naar een uniek meubelstuk en wil je je goed oriënteren op de mogelijkheden? Neem dan alvast een kijkje bij onze stoffencollectie! Onze meubelzaak nabij Tongeren heeft een enorm assortiment. Je kunt uiteraard ook bij ons langskomen om verschillende stof en leder stalen te bekijken en vergelijken. Onze showroom is te vinden achteraan het gebouw 'Neven', naast de Ava. Kun je ons niet vinden? De ingang vind je aan de Kennedylaan 9. Bel ons dan, dan wijzen wij je de weg. Mocht je meer informatie willen of benieuwd zijn naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op!

Room108: jouw meubelwinkel in de omgeving van Tongeren