Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Room108: jouw meubelwinkel nabij Zoutleeuw

Wij zijn dé plek voor een nieuw en persoonlijk interieur! Voor meubels in de omgeving van Zoutleeuw hoef je niet verder te zoeken, want wij staan voor je klaar. Room108 biedt jou de mogelijkheid om meubelstukken te personaliseren, zodat je zelf het formaat, de kleur en het materiaal kunt samenstellen. Ieder meubel past hierdoor perfect bij jouw wensen en interieur. In ons assortiment vind je alles basics die je nodig hebt in huis. Wij verkopen niet alleen ons eigen woonmerk, maar ook woonaccessoires en meubels van diverse andere exclusieve merken. Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

322511640_1345445746202213_7973753263263459279_n.jpg

Meubelzaak nabij Zoutleeuw

Bij Meubelwinkel Room108 kun je vanuit Zoutleeuw zowel shoppen in onze webwinkel, als langskomen in onze showroom. Oriënteer je bijvoorbeeld alvast via de website en kom vervolgens in onze showroom de meubels uitgebreid bekijken en uittesten. Wij vinden het belangrijk dat jij een mooi meubel vindt, maar het moet natuurlijk ook lekker zitten! Daarnaast geven onze professionele medewerkers je ook graag persoonlijk advies. Ook vind je bij ons een outlet, waar je voor een voordelige prijs je interieur kunt scoren! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem contact met ons op via e-mail of telefoon en wie weet zien we elkaar snel!

Wij begrijpen dat het met zoveel mogelijkheden soms lastig is om een keuze te maken. Daarom kun je bij Room108 ook terecht voor interieuradvies. Door goed naar jouw wensen en voorkeuren te luisteren, maken onze experts tijdens dit advies een persoonlijk ontwerp voor jouw interieur of meubelstuk. Onze meubelzaak in de omgeving van Zoutleeuw is ideaal voor jou! Of het nu gaat of een groot of klein project: wij draaien nergens onze hand voor om. Je kunt bij ons vrijblijvend langskomen in de showroom of een afspraak maken voor meer informatie of voor het bespreken van de mogelijkheden. Onze showroom is te vinden achteraan het gebouw 'Neven', naast de Ava. Kun je ons niet vinden? De ingang vind je aan de Kennedylaan 9. Bel ons dan, dan wijzen wij je de weg.

Op zoek naar meubels in Zoutleeuw? Zoek niet verder!