Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Nieuwe aanwinst voor een zacht prijsje - Outlet

Ben je op zoek naar een zetel, eetkamerstoelen, tafels of woonaccessoires van Room108? In onze outlet meubels scoor je een nieuwe aanwinst voor een zacht prijsje. Dit is ideaal als je budget wilt overhouden voor andere belangrijke zaken! Wij vullen onze outlet regelmatig aan met meubels die bijvoorbeeld in onze showroom hebben gestaan. Deze modellen zien er nog als nieuw uit, maar verkopen wij nu met een flinke korting. Zo kun je een interieurstuk voor de helft van de prijs op de kop tikken. Door de outlet aan te vullen, houden we ons aanbod bovendien gevarieerd en up-to-date.

Hieronder vindt je al onze outlet meubels en accessoires van alle Room108 Belgie locaties. Zit er iets voor je bij? Neem dan contact op met de desbetreffende locatie.

Outlet Meubels

Hoe werkt shoppen in de meubel outlet?

Bekijk online alvast de foto’s van de meubelstukken die wij in de sale hebben. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag of het meubelstuk nog voorradig is. Zo ja, dan kun je een afspraak maken om je nieuwe aankoop te komen ophalen in de desbetreffende showroom.

Bij Room108 Sint-Truiden vind je de leukste design meubel outlet van België. Wij hebben namelijk niet alleen een gevarieerd aanbod tegen scherpe prijzen, maar ook een super enthousiast team die je graag verder helpt. Zo geven wij interieuradvies en kunnen we je helpen om een bijpassend interieur bij elkaar te shoppen. Als je vragen hebt of een mooi meubelstuk in de outlet hebt gezien die je wilt reserveren, neem dan contact met ons op. Je bereikt het team van Room108 Sint-Truiden via de telefoon of e-mail.

De mooiste design meubel outlet van België