Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

De plek voor een nieuw en persoonlijk interieur

Room108 Sint-Truiden is dé plek om een nieuw interieur bij elkaar te shoppen. In ons assortiment vind je alle basics die je nodig hebt in huis: van eettafels tot aan hoeksalons, fauteuils en kasten. Het leuke van onze collectie is bovendien dat je bijna alle meubelstukken kunt personaliseren. Bepaal zelf het formaat, het materiaal en de kleur. Doordat je de keuze hebt uit meer dan 700 kleuren, vind je altijd een design die past bij jouw wensen en interieurstijl. Tot slot verkopen wij niet alleen ons eigen woonmerk, maar ook woonaccessoires en meubels van diverse andere exclusieve merken zoals Gusj, By-Boo en Claudi.

Room 108

Meubels bekijken en uittesten in onze showroom

Shoppen bij Room108 Sint-Truiden kan zowel via onze website als door een bezoek aan onze showroom te plannen. Via de website kun je je alvast oriënteren, terwijl je in de showroom de meubels uitgebreid kunt bekijken en uittesten. Een hoeksalon moet namelijk niet alleen mooi zijn, maar ook goed zitten. In onze showroom staat bovendien een enthousiast team klaar die je kan voorzien van een persoonlijk advies. Wij vertellen je graag meer over de opties en mogelijkheden. Vergeet tot slot niet om een kijkje te nemen in onze outlet. Een betere manier om je interieur extra voordelig te scoren is er niet!

Heb je een vraag of wil je meer informatie over onze collectie? Neem dan contact met ons op via de telefoon of e-mail. Volg ons bovendien via social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je altijd als eerste op de hoogte gehouden wilt worden van de laatste nieuwtjes! Wil je langskomen in onze showroom in Sint-Truiden? Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Onze showroom is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheden. Mocht Sint-Truiden niet op je route liggen, dan is het goed om te weten dat Room108 ook over filialen in Bonheiden en Kalmthout beschikt!

Contacteer Room108 Sint-Truiden