Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Salon: belangrijke plek in huis

De salon is een belangrijke plek in huis. Op de salon wil je namelijk lekker languit liggen na een lange werkdag. Daarnaast is het de plek waar je met je gezinsleden en vrienden gezellig wilt zitten en bijkletsen. Ben je op zoek naar een nieuwe salon? Bij Room108 Sint-Truiden heb je de keuze uit allerlei modellen en opties. Voor meer info en prijzen, ga naar de site van ons hoofdkantoor.

Zo verkopen wij zowel ons eigen woonmerk als exclusieve andere woonmerken. Ga je voor ons eigen merk? Dan zijn de opties eindeloos. Onze salons kunnen namelijk gepersonaliseerd worden volgens jouw wensen en eisen. Jij bepaalt zelf het formaat, de kleur en het materiaal van de salon.

Ontdek
Room108

Hoe maak je een keuze tussen de verschillende salons?

Je maakt een keuze tussen de verschillende salons door allereerst te kijken welk model jou het meest aanspreekt. Vervolgens kun je je gaan verdiepen in de verschillende opties. Bedenk hoeveel mensen er op de salon moeten passen, welke kleur je mooi vindt en goed bij je interieur past en welk materiaal praktisch én stijlvol is. Heb je hulp nodig bij deze keuzes? Kom dan gerust langs in onze showroom in Sint-Truiden. Hier kun je de verschillende opties bekijken en een persoonlijk advies vragen aan ons team.

Wil je direct een salon op maat kopen? Maak dan een afspraak in onze showroom of plaats je bestelling op de website. Hier kun je je salon volledig zelf samenstellen volgens ons handige stappenplan. Vergeet niet om direct onze andere meubelstukken te bekijken. Zo wil je misschien een handige bijzettafel scoren of je salon opleuken met kussentjes of een plaid. Wij verkopen woonaccessoires van verschillende merken zoals Claudi en By-Boo. Heb je vragen of hulp nodig bij het samenstellen van een salon? Neem dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefoon.

Salon op maat