Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Geef de ruimte een nieuwe look met een vloerkleed

Wil je een ruimte groter en ruimer laten lijken? Of zoek je juist naar een accessoire om meer sfeer en gezelligheid in huis mee te creëren? Kies dan voor een vloerkleed. Met een vloerkleed geef je een ruimte een compleet andere look en uitstraling. Afhankelijk van de kleur en print die je kiest lijkt een kamer groter en lichter of juist kleiner en knusser.

Daarnaast vormt een vloerkleed een absolute eyecatcher waar je een modestatement mee maakt. Fleur een saaie kamer op met een opvallend vloerkleed of creëer een gezellige zithoek waar ook de huisdieren graag zullen vertoeven.

Vloerkleden die voldoen aan al jouw eisen

Bij Room108 koop je vloerkleden die voldoen aan al jouw eisen. Je hebt de keuze uit allerlei kleuren, printen en formaten. Je kunt zelfs helemaal zelf een vloerkleed samenstellen als je speciale wensen hebt. Zo weet je zeker dat het vloerkleed perfect past in jouw zithoek of in een andere ruimte. Je koopt bij ons vloerkleden van ons eigen merk, maar ook van andere luxueuze merken. Neem de tijd om ons aanbod te bekijken of plan een bezoek aan onze showroom. Hier kun je direct zien hoe het vloerkleed er uit ziet in combinatie met één van onze zetels, fauteuils en bijzettafels.

Wil je meer weten over een vloerkleed op maat? Kijk dan rustig verder op onze website. Hier vind je veel praktische informatie over ons en onze werkwijze. Daarnaast kun je online direct beginnen met het samenstellen van je eigen vloerkleed. Wil je het vloerkleed eerst in het echt zien én kennis maken met onze overige collectie met industriële en landelijke meubels? Plan dan een bezoek aan onze showroom in Sint-Truiden. Ons gezellige team verwelkomt je hier graag voor een persoonlijk interieuradvies of hulp bij het samenstellen van een vloerkleed.

Meer weten over een vloerkleed op maat?